6 kingiideed jõuludeks, mida meie tootevalikust leida võid

Jõulud pole enam kaugel, vastupidi- põhimõtteliselt juba ukse taga. Seetõttu ongi paslik hakata mõtlema juba praegu jõulukingituste peale. Küll aga tekib tihti küsimus, et mida kinkida, mis oleks isikupärane ja samas ka praktiline.

Meil on mõned tooted meie tootevalikus, mis just neile kriteeriumitele  vastavad.

  1. KINKEPAKID– Esimese valikuna toome välja meie kinkepakid, mis on täis maitseelamusi ja Eesti käsitööd. Kinkepakid sisaldavad meie kohalike tootjate toodangut ja kogu kinkepakkide sisu oleme hoolega Sinu jaoks kokku pannud, et isegi ka kõige nõudlikum gurmaan saaks oma maitsemeeled rahuldatud ning et Sa liialt palju pead ei peaks vaevama. Kinkepakid sisaldavad näiteks käsitööjuustu, Eesti oma salaamit, juustu kõrvale eriti head kastet ja ka näiteks mõnusateks teeõhtuteks mahepiparmünditeed, mille oleme sel aastal pannud klaaspurki. Seda purki saad hiljem kasutada nt maitseainepurgina või miks mitte ka uuesti täita mõne meelepärase teeseguga. Muidugi oleme ka sel aastal lisanud kinkepakkidesse enda toodangut- lõikelaua ja puidust jõuluehte, mida on võimalik muuta isikupärasemaks graveerides lõikelauale nt ettevõtte logo, meelepärane sõnum ning jõuluehtele kingisaaja nimi või ilus jõulusoov. Sel aastal on võimalik ka kinkepakk ise komplekteerida ehk kinkepaki sisust saab ära jätta nt meie tooteid või asendada endale meelepärasemaga. Täpsema valiku kinkepakkidest leiad SIIT.
  2. JÕULUEHE– Teise valikuna pakumegi lihtsaid ja ilusaid nimelisi jõuluehteid, mis on valmistatud puidust ning mille muudab isikupäraseks nt kingisaaja nime graveerimine või ka teise valikuna- laserlõigatult nagu alloleval pildilgi. Meie jõuluehete valiku leiad SIIT.

3. LÕIKELAUD– Kolmanda valikuna on meie tootevalikus tammest lõikelaud, mis on praktiline ja säravaim täht köögis, sest lõikelaudadele on võimalik graveerida mõni armas pilt või sõnum või miks ka mitte ettevõtte logo, et kingitus jääks kingisaajale veel kauaks meelde. Ja et lõikelaud kestaks veel kaua ilus paneme iga lõikelaua tellimusega kaasa juhendi, kuidas lõikelauda hooldada. Meie lõikelaudade valiku leiad SIIT.

4. VÕTMEHOIDJA– Neljanda valikuna leiab meie tootevalikust väga keskkonnasõbraliku ja ringmajanduse põhimõtteid austades nii meie enda kui ka teiste Eesti tootjate tootmisjääkidest valmistatud võtmehoidja, mille saab isikupäraseks muuta puitosale mõne sõnumi, pildi graveerimisel. Võtmehoidjaga saad tutvuda SIIN.

5. LÖGWOOD SERVEERIMISALUS – Viiendaks kingiideeks on meie brändi LÖGWOOD Eestis kasvanud tamme ja epoksiidvaigu kooslusena valminud serveerimisalused, mis on ainulaadsed ja kordumatud juba kasutatava puiduosa tõttu. Serveerimisaluse puidust osale on võimalik lisada isikupärane graveering kas siis teksti või kasvõi ettevõtte logo näol. Meie serveerimisalustega on võimalik tutvuda SIIN. Isegi, kui e-poes kohe saadaval pole, on võimalik tellida. Tellimuse täitmise aeg on minimaalselt 2 nädalat.

6. LÖGWOOD SEINAKELL – ning viimase kingiideena pakume enda tootevalikust LÖGWOOD seinakella, mis on valmistatud taaskord Eestis kasvanud tammest ja epoksiidvaigust- just nagu ka serveerimisalused. Sarnaselt serveerimisalustele on ka seinakella tellimuse täitmise aeg minimaalselt 2 nädalat. Seinakella saad tellida SIIT.

Loodame, et antud postitus andis Sulle ideid, mõtteid või lihtsustas vastuse leidmist küsimusele “Mida jõuludeks kinkida?”. Peamine on kingitust valides mõelda saaja huvide, hobide ja isiksuse peale ning kinkida midagi, mida kingisaajad võiksid tõeliselt hinnata ja reaalselt kasutada- olgu siis selleks praktiline lõikelaud või kinkepakk pungil maitseelamusi, mida Eesti tootjad suure hoole ja armastusega on valmistanud!

NB! Kui see postitus oli Sulle kasulik ja leidsid siit mõningaid mõtteid, ole hea ja jaga teistegagi. Aitäh!