5 põhjust, miks puidust lõikelaud on parem kui plastik

Tihtilugu on küsimus- millist lõikelauda siis eelistada? Kas puidust või plastikust? Ole mureta, toome alljärgnevas postituses välja 5 peamist põhjust, miks sa peaksid just puidust lõikelauda plastiku omale eelistama. Ilma pikema jututa need on:

 

ANTIBAKTERIAALSED OMADUSED – puit on loomulikult antibakteriaalne ja võib aidata vähendada toidumürgituse ohtu. Puidul on võime absorbeerida ja eemaldada baktereid ning vähendada ristsaastumise riske.

VASTUPIDAVUS – puitlõikelauad on tavaliselt vastupidavamad kui plastikust lõikelauad. Plastik võib kergesti kriimustuda, lõhestuda või deformeeruda, samas kui puidust lõikelaud säilitab oma tugevuse ja kuju pikema aja vältel.

ÄRAVOOLUOMADUSED – puidust lõikelauad on sageli varustatud looduslike soontega, mis aitavad vedelikul, nagu mahlad või veri, pinnalt eemalduda. See aitab vältida toiduainete kogunemist ja võimalikku saastumist.

ESTEETILISUS – puidust lõikelauad on sageli atraktiivsemad kui plastikust lõikelauad. Puidul on rikkalik tekstuur ja naturaalsed värvid, mis võivad köögi interjööri täiustada. Neil on ka ajatu ja stiilne välimus.

KESKKONNASÕBRALIKKUS – puidust lõikelauad on keskkonnasõbralikumad kui plastikust lõikelauad. Plastikust lõikelauad võivad olla valmistatud mittetaaskasutatavatest materjalidest ja võivad pärast kasutamist muutuda jäätmeteks. Puidust lõikelaudade valmistamiseks saab kasutada taastuvaid loodusvarasid ning neid saab komposteerida või ringlusse võtta pärast nende kasutusaja möödumist.

 

+ BOONUS –  puidust lõikelaud on kordades noasõbralikum kui plastik. Puitmaterjal on pehmem kui plastik ja seetõttu ei nürista see liigselt nuga.

 

____________________________________________

Mäerand Grupp pakub tammest lõikelaudu, millele lasergraveerine meelepärase teksti, pildi, et see veelgi erilisemaks ja isikupärasemaks muuta. Ning see pole veel kõik! Paneme iga lõikelaua tellimusega kaasa ka lõikelaua hooldusjuhendi, et lõikelaud kestaks kaua kaunina.

TELLIDA SAAD meie e-poest või kirjuta meile info@maerand.com.