Möödunud pulmahooajast muljeid ja ootusärevus uue ees

Pulmahooaeg on seljatatud ja meil on rõõm teha kokkuvõtteid kuidas see möödus ning milliseid uusi ja kaunilt isikupäraseid lahendusi me oma armsate pruutpaaride jaoks tegime. Terve suve vältel valmistasime hulgaliselt pulmadekoratsioone, mis muutsid tähtsate päevade atmosfääri veelgi erilisemaks ja meeldejäävamaks.

Saime taas võimaluse luua nii klassikalisi ja n-ö populaarsemaid tooteid, mida meilt aastast-aastasse ikka tellitud on kui ka sel aastal trendiks olevaid dekoratsioone, mis sobitusid igasse pulmakontseptsiooni ideaalselt ja muutsid iga pidupäeva eriliseks ja isikupäraseks.

Selle aastase pulmahooaja tegi meie jaoks eriti eriliseks just augustikuus toimunud pereliikme pulm, kus saime igati kaasa lüüa alustades pulmakutsete kujundamisest ja trükist kuni lõpetades terve pulmapäeva korraldusliku poole juhtimisega, et kõik toimiks ja sujuks just nii, et pruutpaar ise saaks 100%-selt oma pulmapäeva nautida ja imeilusaid mälestusi luua. Kohati oli tunne, et oleme saanud ka uue lisateenuse oma ettevõtmisesse- pulmakorraldus ja see meeldis meile väga!

Kogu pulmapäeva lõpptulemuse taga olid lisaks teistele tegijatele ka andekas Greta Plato, kes tegi esiteks imeilusa lauaplaani kui ka palju-palju muud, et antud pulmapäev saaks just nii äge ja eriline.

Tohutu tänu Birgitile ja Aimarile, et meid usaldasite, kaasasite ja põhimõtteliselt iga meie mõtte või ideega kaasa tulite ning mis seal salata- lasite teostada ideid, mida enda hing juba ammu ihkas teha.

Esile tahaksime tuua kõige populaarsemad tooted, mida sel aastal telliti: kohakaardid, ametimärgid, tervitussildid ja koogitopperid. Iga ese valmis nagu ikka hoole ja armastusega ning lähenesime iga tellimuse puhul personaalselt, et iga paari tähtis päev oleks ideaalne ja meeldejääv. Näiteks üks meie tipphetki oli esmakordselt meisterdatud valge šampanjapokaalidele mõeldud sein (vt allolevaid pilte), mida saab edaspidi ka välja rentida. Antud seina saab muuta isikupärasemaks lisades sinna nt laserlõigatud teksti näol midagi pruutpaarile isikupärast.

Pulmahooaja üks erilisemaid väljakutseid ja rõõme oli trendika tervitussildi koos lillekastiga valmistamine, mida tegime esmakordselt. See dekoratsioon sai tõeliselt silmapaistvaks ja kauniks detailiks, mis võlus nii peokülalisi kui ka pruuti ja peigmeest. Lillekasti lisatud rohelus ja õitsvad lilled tõid peopaika värskust ja silmailu, tehes sellest silti mitte ainult praktilise, vaid ka emotsionaalselt tähendusrikka elemendi. Just sellised unikaalsed ja isikupärased dekoratsioonid annavad meie tööle erilise väärtuse ning loovad pulmapeole kordumatu atmosfääri.

Meie valikus on ka hubasust loovad valgusketid kui ka kordumatud ja ilusad peolauad, mida saab samuti üritusteks rentida, et lisada õige meeleolu ja sära.

Suve jooksul saime palju positiivset tagasisidet, kuidas meie dekoratsioonid andsid pulmadesse erilist sära ja kuidas iga detail oli täpselt läbi mõeldud ja teostatud. Just need isikupärased lahendused muudavad meie töö eriliseks ja annavad igale kliendile põhjuse meid uuesti valida.

Lisaks puidust toodetele, mida paljud teavad ja armastavad, on meil suurepärane uudis neile, kes soovivad oma pulma ka midagi eksklusiivsemat ja modernsemat. Peegelakrüülist kohakaardid ja lauakaunistused on saanud tõeliseks hitiks. Need lisavad lauakujundusele luksuslikku sära ning peegeldavad piduliku sündmuse tähtsust ja stiilsust.

Lisaks puidust ja peegelakrüülist dekoratsioonidele pakume ka täisteenust kujundus- ja trükilahenduste näol. Meie kaudu saab tellida kõik vajaliku alates pulmakutsetest, teavitussiltidest kuni personaalsete kleebisteni. Iga detail on oluline ning me hoolitseme selle eest, et kõik trükised vastaksid peo üldisele stiilile ja teie nägemusele. Läheneme igale kliendile personaalselt, et luua just teie unistustele vastavad kujundused. Lisaks hoolitseme ka trüki eest, nii et kogu protsess oleks teie jaoks mugav ja sujuv – loome täiusliku terviklahenduse, mis teeb teie pulmapäeva eriliseks ja meeldejäävaks.

Seega, kui oled planeerimas oma unistuste pulmapidu ja soovid, et kõik detailid oleksid unikaalsed ning jääksid mällu nii teile kui ka külalistele, siis tasub meie toodete valikuga tutvuda meie e-poes: www.maerand.com või kirjuta meile julgesti oma soovidest info@maerand.com ja muudame üheskoos Teie erilise päeva kordumatuks ja meeldejäävaks!

Meie pikaajaline kogemus, pühendumus ja loovus tagavad, et kõik tellimused, olgu need puidust või peegelakrüülist, paberkujul, valmivad teie ootustele vastavalt ja ületavad needki! Järgmine pulmahooaeg pole enam kaugel, seega võta meiega juba varakult ühendust ning loome koos teie pulma täiusliku atmosfääri!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga